Threading / Trådning

tradning01

Trådning/threading av ögonbryn hos
Nina Asgar

Vad är trådning?

Trådning av ögonbrynen är en självklarhet i t.ex. Hollywood, där de mest eftertraktade trådningsexperterna har en väntelista på flera månader!

Trådning, eller threading som det ibland kallas, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten.

Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med princett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.

Varför trådning?

Oavsett hur bra du är på att forma din bryn med princett så kommer du märka skillnad om du får dem professionellt formade.

Att bli trådad hos Nina kan ses som ett litet ansiktslyft och tar inte mer än 15 minuter! Självklart kan du även välja till färgning av både bryn och fransar.

Angelina, Gwyneth eller Agyness?

tradning02Tjocka, smala, raka eller bågformade? Ögonbryn är unika och vad som är snyggt på en person kanske inte alls passar en annan person. Nina är expert på att hitta rätt form för just dig, som lyfter din blick och öppnar upp ditt ansikte.

Läs även Ninas tips om Eftervård av ögonbryn