REVER SiVE

babor-reversive-treatment

Att det moderna liv vi lever påverkar hudens åldrande lika mycket som våra gener är känt sedan gammalt. Men vad gör man åt det? Hårdsatsande Babors nya serie kombinerar fyra olika aktiva ingredienser för att ge den nytt liv – på studs!

Det tyska hudvårdsmärkets nya anti age-serie Reversive får fint mottagande efter bara ett par veckor ute på marknaden.

– Inte minst krämernas lätthet och vår innovativa mikroemulsion i serumet till den som söker förebyggande, cellskyddande och föryngrande produkter, säger Lisa Halldén, hudterapeut på Babor.

Babor ReVersive är ingen billig historia. Priser mellan dryga tusenlappen och 2 500 kronor för ett set om fyra stycken Anti-aging dual serum. Hur vet man att de fungerar?

– Vår 15 personer starka forskningsavdelning har mixat fram en precisionsformula, Re-Youth Complex, med fyra olika aktiva ingredienser:

  • * Telovitin bevarar och förlänger cellernas livscykel, baserad på forskning som har belönats med Nobelpriset.
  • * Agicyl aktiverar hudens eget skydd mot åldrande i form av en gen för långt liv. Det hämmar fria radikaler, miljögifter och annat som står bakom mycket av hudens åldrande.
  • * Lumicol ger lyster och bryter ner proteinsamlingar i vävnaden för att jämna ut skillnader i hudtonen.
  • * Epocyl ger omedelbart en synligt slätare hud genom att omsluta hudens yta och fylla ut rynkor och ojämnheter. Det ger effekt inom en kvart!

Har du något annat tips för snabb effekt?

– Vår intensivbehandling pågår i 75 minuter för återväckt föryngrad hud med ny vitalitet och lyster, ökad fasthet och jämnare hudton med muskelavslappning där en guidad röst hjälper dig att ömsom spänna och slappna av i musklerna. Det tar hand om inre stress som triggar åldrandeprocessen i form av försvagad bindväv, förkortade telomerer och uttryckslinjer.

Pris: 1300kr