Estetiska injektion behandling

Certified Practitioner
IMG_0158

Presentation av Syster Karin

Syster Karin är legitimerad Sjuksköterska och Distriktssköterska med över tio års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar. Under sex år var hon anställd på en av landets ledande skönhetskliniker i Stockholm och sedan 2011 driver hon en egen verksamhet med inriktning på estetiska injektionsbehandlingar. Du kan känna dig trygg både före, under och efter dina behandlingar. Målet med de behandlingar Syster Karin utför är alltid att den unika skönheten i varje människas utseende på ett naturligt sätt skall få komma till sin rätt.

Fillerbehandling Restylane / Emervel

Filler är en gel som injiceras i huden. Syster Karin arbetar med flera olika fillers där alla är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Hyaluronsyran liknar den hyaluronsyra som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid. Dina individuella förutsättningar och var på kroppen du ska behandlas styr vilken filler som bedöms som mest lämplig för just dig. Med filler finns en mängd möjligheter att reducera fina linjer och rynkor, skapa volym och konturer samt förbättra hudens struktur och elasticitet.

Botoxbehandling / Azzalurebehandling

Botulinomtoxin (typ A), även känt som ”botox” är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Vid estetiska behandlingar minskar man rynkor och linjer genom att tillfälligt minska kraften i de mimiska muskler i ansiktet som orsakar linjerna och rynkorna. Några av de vanligaste behandlingsområdena är argrynkor mellan ögonbrynen och tvärgående linjer i pannan samt kråksparksrynkor vid ögonen. Man kan även behandla tandgnissling och överdriven svettning (Hyperhidros).

Ådernätsbehandling / microsclerosering

Q1_2016_Webbanner_390x950_SE

Med injektionsbehandling kan man behandla missprydande kärlbristningar och mindre åderbråck på benen.  En mycket tunn nål används vid injektionen och lösningen får kärlet att klistra ihop sig och skrumpna. Behandlingen känns som små stick men ger inget större obehag. Är det mindre åderbråck som behandlas kan man känna att det spänner och ömmar något efter behandlingen. Det tar mellan 4-6 veckor innan du uppnår fullt resultat. Har man rikligt med ytliga ådernät så behöver behandlingen upprepas för att få ett bra resultat. Räkna med 1 -4 behandlingar. De behandlade kärlen kan skifta i färg till en början. Du kan också få små blåmärken men dessa försvinner inom ett par veckor. Undvik kraftig motion, bastubad och varma bad i 5 dagar. Det krävs sällan några förband efter behandlingen. I vissa fall kan ljusbruna fläckar i huden uppkomma efter behandling, så kallade hemosiderinfläckar. Dessa beror på en utfällning av järn från blodet när kärlen bryts ner och försvinner oftast inom några månader. Större åderbråck kräver oftast andra åtgärder såsom operation eller injektionsbehandling i samband med ultraljudsundersökning. Vi kan rekommendera kliniker för detta.

Vill du ha fina ben till sommaren ska du börja din behandling i tid!

Att tänka på inför samtliga behandlingar som utförs av Syster Karin

Alla som behandlas av Syster Karin skall vara myndiga, +18 år. Inga behandlingar utförs på gravida eller ammande. Vissa hälsotillstånd och viss medicinering kan påverka förutsättningarna för behandlingen, informera alltid din behandlare om aktuell medicinering och eventuella sjukdomar. Har du påtagligt nedsatt cirkulation, diabetes eller haft blodpropp bör detta beaktas före eventuell behandling.

Injektionsbehandlingar medför en viss risk för blåmärken och om du äter Omega 3 regelbundet eller läkemedel med blodförtunnande effekt, ex värktabletter med acetylsalicylsyra kan blödningsbenägenheten vara något större. Om möjligt avstå sådana preparat under en vecka före planerad behandling.

Prislista

 

Restylane 1ml 4400:-
Restylane 0,5ml 3100:-
Restylane Perlane 1ml 4700:-
Restylane Perlane 0,5ml 3500:-
Restylane Lip Volyme 1ml 4700:-
Emerevel Classic 1ml 4400:-
4700:-
Emervel Lip 1ml 4500:-
Emervel Volyme 1ml 4700:-
Emervel Deep 1ml 4700:-
Skinboosters
Vital 1ml 3100:-
Vital light 1ml 3100:-
Vital kur med 3x1ml 7500:-
Botulinumtoxin /Azzalure
Ett område 3800:-
Två områden 4800:-
Tre områden 5800:-
Fyra områden 6200:-
Sklerosering av ådernät
Litet 1900:-
Stort 2500:-
Konsultation 500:- Uteblivet besök 500:-