Needleboost / Microneedling med Dermastamp

Aktiv Anti-age behandling
-För dig med höga krav på effektiv hudvård

En ungdomlig hud är rik på fukt, utstrålar lyster och har en aktiv cellförnyelse som omsätter och reparerar vävnaden. Över tid försämras hudens funktioner. Cellförnyelsen och förmågan att binda fukt avtar, dessutom försämras hudens fasthet och elastisitet. Ytstrukturen blir ojämn och hudens naturliga lyster avtar.

Needleboost är behandlingen som på djupet och med långstidsverkande resultat, aktivt bearbetar din hud för att ge effektiv antiåldrandevård. Behandlingen bevarar din huds optimala kondition och stimulerar dess funktioner.
Needleboost återaktiverar, korrigerar och stimulerar din hud med senaste teknologin. Behandlingen ger även effektiv förebyggande antiåldrandevård som bevarar hudens ungdomliga fräschör.
Behandlingen
En Needleboost behandling tar c.a 60 min och upprepas som kur med 1 behandling var eller varannan vecka. Behandlingen har få eller inga sidoeffekter, endast en lätt rodnad indikerar att hudens funktioner aktiverats. Behandlingarna varvas med aktiva hemvårdsprodukter som matchar din huds behov och förstärker behandlingsresultatet för långtidsverkande effekt.

Behandlingarna skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål och rekommendationer ges för en bra hemmavårdsrutin.

Priser

En behandling 1750 kr
Paket – fyra behandlingar 10.000 kr  Just nu 20% rabatt