Utbilda dig till fransstylist 

YRKET FRANSSTYLIST 

Som fransstylist jobbar du med en av de mest efterfrågade behandlingarna på salonger runt om i landet, fransförlängning. Inom en snar framtid kommer det att vara lika vanligt att gå till sin fransstylist som till sin frisör. Som fransstylist fyller man på mycket kort tid sin agenda med kunder och får snabbt en stadig inkomst. Att jobba med fransförlängning är ett utmärkt komplement till en redan befintlig verksamhet, där du får möjlighet att erbjuda ytterligare en behandling till redan befintliga kunder, eller starten på något helt nytt. Som fransstylist blir du snabbt lönsam! Inas Asgari Akademi erbjuder en grundutbildning i Single Lash metoden – Single Lash Stylist samt en vidareutbildning för certifierade fransstylister i den helt nya tekniken Volume Lashes – Volume Lash Stylist.

 

UTBILDNING

Hos Nina Asgari har vi nu utbildningar inom ögonfransförlängning. Utbildningar levereras av ett team av högt kvalificerade lärare. Med stor erfarenhet inom alla områden av skönhet,så är våra lärare experter på sitt område och kommer att ge dina terapeuter med den kompetens, teknik och förtroende för att kvalificera sig som duktiga och skickliga franstylister.

Vi erbjuder en heldagskurs i centrala Stockholm, Nina Asgari Akademin stoltserar med att erbjuda en omfattande introduktion till konsten att halvpermanenta ögonfransförlängning. Kursen kombinerar väsentliga teori som följs av omfattande praktik..

Efter kursen är över, måste terapeuter utöva sina nya kunskaper och slutföra ett tilldelat antal prover. Ett diplom/ intyg utfärdas när terapeuten har blivit godkänt i alla sina prov.

Som en del av våra certifierings utbildade franstylister ska ni kunna använda våra produkter för att uppfylla våra behandlings standarder som skall erkännas som en franstylist.

Nina Asgari Akademin är godkända hos SEYF.

Kursen är upplagd i två delar . Första delen är Singel lashes , den andra är Volym lashes.

Man måste vara certifierad inom Singel lashes samt prakatiserat inom det i 3 månader innan man kan gå vidare till Volym lashes utbildningen.

PRISER OCH STARTKIT:

Kursdatum: 1 och 3 Juli, 9-10 Juli, 16-17 Juli, 23-24 Juli, 30-31 Juli, 6-7 Augusti, 13-14 Augusti, 20-21 Augusti, 27-28 Augusti, 3-4 September, 10-11 September, 17-18 September, 24-25 September
Försäkring för och ni har försäkrat för perioden som praktiserar tills du får diplomen.
klarna

Single Ögonfransutbildning


19.500 kr
Kit-bag inclusive värd 7.500 kronor

Volym ögonsfransförlängningutbildning

Babor-Makeup
6.500 kr
Inkluderar produkter som behövs

Russian Volume

Gäller att man är certifierad samt arbetat med singel fransar i minst 6 månader . Denna utbildning är under två dagar. Russian Volume är en avancerad teknik som ger en fyllig look genom att placera flera fransar på en singel ögonfrans vilket skapar en vacker volym.

Nina Asgar

Nina Asgar har varit en av Londons främsta skönhetsspecialister sedan 2002. Hon utbildade sig vid Elisabeth-skolan i Stockholm 1989. Nina har 23 års erfarenhet av skönhet och makeup, formning av ögonbryn och trådning, Fransförlängning, Ansiktbehandlingar samt andra skönhets behandlingar.

Nina Asgar har jobbat på bl a Elisabeth Arden Red Door Salon, Harrods och Selfridges. Med en lång erfarenhet kan vi erbjuda de behandlingar, produkter, och den service våra kunder behöver.

Vi sätter stor vikt till individen och engagerar oss på ett personligt plan för att tillgodose de speciella förutsättningar, behov eller krav varje kund har. Nina Asgar erbjuder en helhet med behandlingar och produkter där varje del spelar en viktig roll för god hudvård och välbefinnande.

Skärmavbild 2016-06-08 kl. 13.54.30

 

Introduktion

Nina Asgard Akademi är aktiv sedan 1989, Idag är hon en av dem ledande skönhetsspecialisterna inom skönhet och vård. Vi erbjder utbildningar och produkter av absolut högsta kvalite.

Vi lägger stor vikt på dessa tre ledande ord:

Kvalite, Hygien och Personlig servic, för att skapa ett tryggt nätverk för er fransstylister samt era kunder.

 

Affärsområde

Education

Alla som blir certiferade via Nina Asgard Akademi kan känna sig säkra på att alltid få det stöd, information den service dem behöver för att bibehålla högsta kvalitet i sitt område. Vi lägger stor vikt på hygien, anatomi, ergonomi, teknik och kundvård.

 

Vi är SEYF certifieriade.

logo_seyf