HIFU huduppstramning

HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound. Det är en behandling med djupgående effekt som stramar upp och lyfter, men framför allt hjälper den huden att kicka igång sin naturliga kollagen- och elastinproduktion. Den högintensiva ultraljudsenergin kan fokuseras till olika djup för att uppnå olika resultat (djupt för att reducera fett och ytligt för att reducera rynkor). Resultat ses oftast på en gång, men förbättringen sker gradvis och slutresultatet ser man först efter några månader.

HIFU har en dokumenterad effekt vad gäller uppstramning och föryngring och kan användas över hela ansiktet, halsen och dekolletaget – även punktvis för att tighta till specifika områden som till exempel hals, käklinje, dubbelhaka, ögon och panna. Även kroppen kan behandlas; mage, lår och armar är populära områden.

HIFU kan också bidra till att förbättra hudtonen och släta ut fina linjer, vilket gör den till ett icke-invasivt alternativ till botox. Akne och akneärr kan också reduceras.

Vissa delar av ansiktet är känsligare än andra (till exempel käke och panna) så en Alvedon en halvtimme innan behandling med HIFU är att rekommendera.

För alla? HIFU ska inte göras om du är gravid eller ammar, samt gjort eller tänker göra fillers eller botox 2 månader innan eller efter behandlingen.

HIFU i korthet:

  • Kliniskt bevisad effekt
  • Säker att använda
  • Ingen återhämtningstid
  • Omedelbart synliga resultat
  • Långvariga resultat
Helt ansikte 50 min 6000kr
Ansikte och hals 65 min 8000kr
Ansikte, hals och dekolletage 120 min 11000kr
Mage 50 min 4900kr
Runt ögon 30 min
Dubbelhaka / käklinje min kr

Fina resultat med HIFU