HSR  – liftning-& HSR , DE LUX

High skin refiner liftning Ansiktsbehandling 90 min 1590 kr
En unik behandling som ger en fastare ansiktskontur med särskild utformade innovativa komplex för att stärka, förbättra och lyfta . Huden blir tydligare med mer elasticitet och flexibilitet samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Behandlingen kombineras med en specifik massage som blandar djupa och lugnade rörelser baserad på fysioterapeut och massageterapeut för optimalt lyftande resultat .
Vita Balance Oxygen 60 min 890kr
Djupt återfyktande behandling som bevarar och återställer fuktbalansen i huden . Torrhetslinjet suddas ut och huden återfår sin vitalitet och Energy.
Calming Sensitive Ansiktsbehandling 60 min 890kr
Lugnar röd och överansträngt hud samt stärker hudens egna skydd mot yttre påverkan. Hudens motståndskraft ökar och känslan av stramhet och irritation minskar.
Stop stress Ansiktsbehandling 60 min 890kr
För känslig hud i behov av skydd från irritation och rodnad stressade situationer, huden återfår sitt lugn, blir mindre reaktiv och mer motståndskraftig. Tillhör näring och ger förbättrade elasticitet.
TRIPLE BOOSTER Ansiktsbehandling 60 min 990kr
Stimulerar förnyelse och cell regeneration och återställer hudens funktioner. Huden återfår sin ungdomliga lyster och vitalitet. Stimulerar hudens egna ceramidet och reparerar skyddsbarriären. Perfekt för stressad hud i behov av regeneration och skydd.