Lyft- och boostbehandlingar

Lär känna Babor – skönhetsexperternas favorit! Sedan 50-talet har märket varit i framkant inom professionell hudvård. Välj bland flera resultatinriktade behandlingar med dessa unika produkter.

HSR ® Lifting Treatment 90 min 1590 kr
En unik behandling för ett totalt lyft med maximalt utslätande effekt och fastare ansiktskontur. Krämen skapar en speciell nätstruktur på huden som ger ett mikrolyft. Behandlingen kombineras med en specifik massage som blandar djupa och lugnande rörelser för ett optimalt lyftande resultat.
Vita Balance Oxygen 60 min 890kr
En intensivt återfuktande behandling som ger huden ett klarare och fräschare utseende. Ger din hud en riktig energikick med ett märkbart resultat. Torrhetslinjer suddas ut och huden återfår sin vitalitet och energi.
Calming Sensitive Treatment 60 min 890kr
En mycket rik intensivbehandling för känslig hud som har tendens att blossa upp. Minskar rodnad och irritation, och stärker hudens motståndskraft mot stress. Lämnar huden lugn, harmonisk och balanserad.
Stop Stress Treatment 60 min 1300kr
Stop Stress ampuller från Babor är berikade med ämnen som balanserar nivåerna av stress i huden och som löser upp mikrospänningar och ger huden ett mjukare intryck. En underbar behandling för stressad, irriterad och känslig hud.
Triple Booster Treatment 60 min 1400kr
Dessa ampuller från Babor är hudvård i sin mest koncentrerade form. De ger omedelbar effekt med småmolekylära aktiva ingredienser som ger intensiv vård för alla hudtyper. Stimulerad cellförnyelse hjälper huden att få tillbaka sin ungdomliga lyster och vitalitet.