Thermisk RF / Thermage

Med åldern minskar hudens produktion av kollagen – det protein som gör att den håller sig ungdomligt fast och smidig. Thermisk RF (även kallad Thermage) är en teknologi där man använder radiovågor för att värma upp den del av huden där kollagenet produceras, på ungefär 1-3 mm djup. Huden reagerar då med att börja producera nytt kollagen som gör den mjukare och mer elastisk – en synbart föryngrande effekt. Ofta ser man resultat efter bara en behandling, och förbättringen bara fortsätter med tiden.

Thermisk RF kan användas till ansikte och hals, men även till kroppen där det finns områden som du vill tighta till. Minska dubbelhaka och fina linjer, lyft huden runt ögonen, strama åt lös hud på magen och få ett allmänt piggare utseende.

Behandlingen tar mindre än en timme, är behagligt avslappnande och oftast helt smärtfri; du kan uppleva den som värmande pulsar. Thermisk RF är det närmaste du kan komma ett lyft utan kniv och sprutor. Givetvis är resultatet individuellt beroende på ålder, arvsanlag, livsstil m.m.

Efter behandlingen: Thermisk RF är en mycket säker behandling med få biverkningar, i sällsynta fall kan en lätt rodnad och lite ömhet uppstå. Du kan gå tillbaka till jobbet direkt efteråt. Kom ihåg att dricka mycket vatten före behandlingen och veckorna efter.

Antalet behandlingar som behövs är individuellt. För vissa räcker det med en, andra behöver två. För att avgöra vad som gäller för just dig behöver jag först se din hud.

Thermisk RF i korthet:

  • Ett ”lyft” utan kirurgi
  • Resultat efter en behandling
  • Snabbt & behagligt
  • Ingen återhämtningstid
  • För både ansikte och kropp
Hela ansiktet och ögon och hals 29000kr
Käklinje och halsen 22000kr
Halsen 15000kr
Överarmen 25000kr
Mage 25000kr