Thermisk ansiktslyfting

Alla har tunnare hud i chin och runt ögon och panna. På grund of värme det är möjligt att visa reaktion. Och vara räddare några dagar . Visa , behöver Mer än en gång behandling efter 7-10 dagar man kan göra om . Och du min kärra kund för lägre priser andra gånger.

Ansiktslyft Termisk RF

Termisk RF kallas ofta för Thermage. Behandlingen har till syfte att attrahera hudens kollagen till permanent sammandragning. Resultatet är mycket gott.

Behandlingen har fram tills i dag vart så pass kostsam att endast ett fåtal har ansett sig ha råd med behandlingen. Ny teknik medför att behandlingsformen nu kan klassas som en folkbehandling. Samma resultat men till ett mer moderat pris.

Ansiktslyft med Termsisk RF och HIFU

Combobehanflingen som stramar åt huden på ytan och på djupet. Termisk RF, är en teknisk som ofta kallas themage. Teknisk RF, fungerar att under kontrollerande former värmer upp hudens djupare lager, Dermis. Med hjälp av radiovågor. Dermis består till största delen av ett protein som kallas kollagen.

När vi åldras bryts kollagen ned i snabbare takt änder byggs up. Den minskade kollagen tätheten i under huden resulterar i rynkor och slapphet. När radiovågorna som sänds ut når ett visst djupt, 1-3 mm. Ner i Dermis. Omvandlas de till värme den ökade värmen skapar en kontrollerad (skada) nere i huden. Kroppens naturliga läkning system reagerar på skadan med att bygga up en ny kollagen struktur. Vikten fyller och stramar upp huden.

Metoden hjälper mot hudens åldrande, rynkor, och kollagen produktion. Behandlingen är icke -invasiv och stramar upp slapp hud. Behandlings tiden är 1 h. Man ligger bekvämt och avslappnat under hela behandlingen, efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå som är övergående. Du kan utan problem återgå till arbetet direkt efter. Och en minimal svullnad kan kvarstå ytter liggare några dagar. Din hud uppstramnimgfn syns omedelbart. Men resultatet varierar mellan olik personer. Beroende på individuella skillnader i arvsanlag hudkvalitet och ålder. Dricka mycket vatten inför och veckorna efter.

Bevakningar: behandlingen är mycket säker, lätt rodnad, lite ömnhet, och inget som skadar huden.

Hela ansiktet och ögon och hals 29000kr
Käklinje och halsen 22000kr
Halsen 15000kr
Överarmen 25000kr
Mage 25000kr