Om mig

Min passion för skönhetsvård började tidigt. Min mamma hade en skönhetssalong i Iran, och jag minns hur fascinerad jag var av att se hennes kunder lämna salongen så vackra och med en helt ny lyster.

När vi kom till Sverige började jag på Elisabethskolan – den i mitt tycke bästa i landet. Tack vare ett lån på 5000 kr från min pappa kunde jag sedan öppna min alldeles egna salong år 1990. Det lånet betalade jag tillbaka redan första veckan! På den vägen är det, och jag har aldrig ångrat mitt yrkesval. Tvärtom, jag njuter av att få arbeta med det jag brinner för – att få människor att känna sig vackra och trivas ännu bättre med sig själva.

En stor del av mina kunder är stamkunder. Vissa har gått hos mig så länge som i trettio år! Under mina tio år i London var celebriteter som Helen Mirren, tjejerna i Spice Girls och sångerskan Jamelia återkommande kunder.

Jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv, det vill säga jag försöker att alltid se till helheten och symmetrin. Det kan till exempel innebära att jag rekommenderar huduppstramning på halsen åt en kund som kommer och vill tighta till ögonlocken, för att ge ett ungdomligare helhetsintryck. Det är ofta mycket uppskattat.

Att ta hand om mina kunder och göra dem nöjda är det som gör mitt yrke så roligt och givande!