Threading / Trådning

Vad är trådning?

Trådning av ögonbrynen är en självklarhet i t.ex. Hollywood, där de mest eftertraktade trådningsexperterna har en väntelista på flera månader!

Trådning, eller threading som det ibland kallas, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten.

Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med princett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.

Varför trådning?

Oavsett hur bra du är på att forma din bryn med princett så kommer du märka skillnad om du får dem professionellt formade.

Att bli trådad hos Nina kan ses som ett litet ansiktslyft och tar inte mer än 15 minuter! Självklart kan du även välja till färgning av både bryn och fransar.

Angelina, Gwyneth eller Agyness?

Tjocka, smala, raka eller bågformade? Ögonbryn är unika och vad som är snyggt på en person kanske inte alls passar en annan person. Nina är expert på att hitta rätt form för just dig, som lyfter din blick och öppnar upp ditt ansikte.

Läs även Ninas tips om Eftervård av ögonbryn

Trådning av bryn 15 min 395 kr
Trådning & färgning av bryn 25 min 495 kr
Trådning & färgning av bryn & fransar 45 min 700 kr
Trådning av hela ansikte & färgning av bryn 45 min 900 kr
Trådning av läpp 15 min 190 kr
Trådning utbildning 3000 kr exkl. moms
Trådning/threading av ögonbryn hos Nina Asgar